T10 Blast 11 & 12/09/2021

In het weekend van 11 en 12 september ging het eerste T10 Blast toernooi van Cricket Vlaanderen door. 8 deelnemende ploegen namen het in 2 poules tegen elkaar op.
In poule 1 behaalde Beveren CC de eerste plaats met 3 gewonnen wedstrijden, voor Mechelen Eagles CC, Brussels Warriors CC en Oostende Exiles CC. In poule 2 was de overwinning voor Gent CC, een gelijke stand met Oostende CC, maar met een hogere net run rate. Verder stonden Antwerp CC en Hasselt CC.
In de kruisfinales haalde Beveren het van Oostende CC met 62/60, en Gent CC haalde het tegen Mechelen Eagles CC met 126/40. In de finale tussen Beveren CC en Gent CC haalde Beveren CC de overwinning binnen met 119/4 tegen 115/4.
We bedanken in de eerste plaats alle vrijwilligers die dit toernooi mogelijk maakten. Het op- en afbouwteam, de ondersteuning van de wedstrijden, het camera team, de officials, de omroepers, Sponsors GB Willow, Bonsai Cricket en AHK Sports, Antwerp CC voor de locatie, toernooi verantwoordelijke Athreya Rajaraman en iedereen die op een andere manier bijdroeg tot het toernooi. We bedanken ook de deelnemers, proficiat aan de winnaars Beveren CC, en we hopen uiteraard dat iedereen ook volgend jaar van de partij kan zijn voor hopelijk nog een groter en minstens even goed lopend toernooi.

Klik hier voor een fotoverslag van het toernooi. 

In the weekend of 11 and 12 September, the first T10 Blast tournament of Cricket Vlaanderen took place. 8 participating teams competed against each other in 2 groups.
In group 1, Beveren CC took first place with 3 matches won, ahead of Mechelen Eagles CC, Brussels Warriors CC and Ostend Exiles CC. In group 2 the victory was for Gent CC, a tie with Ostend CC, but with a higher net run rate. Furthermore, Antwerp CC and Hasselt CC.
In the cross-finals, Beveren beat Ostend CC with 62/60, and Gent CC beat Mechelen Eagles CC with 126/40. In the final between Beveren CC and Gent CC, Beveren CC took the victory with 119/4 against 115/4.
First of all we would like to thank all the volunteers who made this tournament possible. The set-up and breakdown team, the support of the games, the camera team, the officials, the announcers, Sponsors GB Willow, Bonsai Cricket and AHK Sports, Antwerp CC for the location, tournament manager Athreya Rajaraman and everyone who contributed in another way to the tournament. We also thank the participants, congratulations to the winners Beveren CC, and of course we hope that everyone can participate next year for hopefully an even bigger and at least an equally well-runned tournament.

Here you can find a photo report of the tournament.