Cricket Vlaanderen vzw organiseert de workshop “Cyberpesten in het jeugdwerk” in het kader van gezond en ethisch sporten en in aanloop naar de 19de Vlaamse Week tegen pesten, van 2 tot 9 februari 2024.

Tijdens deze workshop “Cyberpesten in het jeugdwerk” leren sportclubbestuurders, trainers en club-Api’s wat het verschil is tussen cyberpesten en pesten in een reële situatie.

Jongeren zijn 24/07 online en pesten stopt vaak niet wanneer iedereen naar huis gaat na een trainingsessie. Je leert op welke manier je het beste kan reageren als één van je jeugdleden geconfronteerd wordt met cyberpesten en hoe je preventief te werk kan gaan. Je maakt kennis met een stappenplan en je leert tips en tricks om in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Deze workshop zal ONLINE plaats vinden op DINSDAG 16 JANUARI 2024 van 19u tot 21u30.

Deelname is gratis voor leden van Cricket Vlaanderen vzw.

Interesse? Schrijf je dan zeker in via deze link: https://forms.gle/T9ayRvMx4fZAU1kR8

Cricket Vlaanderen vzw organizes the workshop “Cyberpesten in het jeugdwerk” in the context of healthy and ethical sports and in preparation for the 19th edition of the Vlaamse Week tegen Pesten from 2nd to 9th of February 2024.

During this workshop “Cyberpesten in het jeugdwerk” club representatives, trainers and club-Api’s learn how to help youngsters who’re being bullied on the internet. You’ll learn what’s the difference between bullying in a real-Life situation and on the internet.

As youngsters are 24/7 online, bullying doesn’t stop when everybody goes home after a trainingssession. You’ll learn how you can act when one of your team members get bullied on the internet and you’ll learn what preventive measures you can take. You’ll get to know a step-by-step approach and some more tips and tricks to start conversations about the topic.

This workshop will be held ONLINE on TUESDAY 16 JANUARY 2023 from 19u to 21u30.

Participating is free for members of Cricket Vlaanderen vzw.

Interested? Register for this workshop via this link: https://forms.gle/bdrHBaxPXF5oP9Nn8